Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Kong Arthur: Legenden om sværdet

Charlie Hunnam er Kong Arthur Læs mere
2017
Action
126 min

Den mytologiske actionfilm ’Kong Arthur: Legenden om sværdet’ handler om den britiske sagnkonge, der som barn blev frarøvet både sin familie og sin retmæssige plads som kronarving i England.

Uden sin royale status ender den unge mand med at vokse op på et bordel i den britiske hovedstad Londonium, hvor han under hårde vilkår må kæmpe for overlevelse.

Arthur har ingen erindringer om sin fortid som kongesøn, men da han gør det hidtil umulige og trækker det magiske sværd, Excalibur, fri fra stenen, vendes der op og ned på alting. Han er nødt til at vedkende sig sin sande arv, om han vil det eller ej, hvilket betyder krig mod den magtsyge, diktatoriske onkel og nuværende konge, Vortigern.

Historien er ikke den første filmatisering af legenden om Arthur, der bl.a. også er belyst i King Arthur fra 2004 med Clive Owen i titelrollen, men det er en anderledes og action-fyldt fortælling med både magi, overnaturlige væsner og humor.

'Kong Arthur: Legenden om sværdet' er instrueret af britiske Guy Ritchie, der har hentet skuespilleren Jude Law fra sine to Sherlock Holmes-film til rollen som skurken Vortigern. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
2.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.