Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Korsvejen

Tro, håb og indoktrinering Læs mere
2015
Drama
110 min

I ’Korsvejen’ glæder den 14-årige Maria sig til sin forestående konfirmation i den lokale, katolske menighed, der har førsteprioritet i familiens liv. Hendes hjerte tilhører Jesus, og hun drømmer om at ende som en helgen. Akkurat som de store forbilleder fra kristendommens historie.

Gud fylder dog ikke alt i hverdagen. Skolen fokuserer på andre ting end religion, og klassekammeraterne deler ikke nødvendigvis den samme begejstring for det guddommelige, men det største problem er Marias lillebror. Han har aldrig sagt et ord, og selvom lægerne har deres teorier, er der andre forklaringer på spil i det stærkt religiøse hjem.

’Korsvejen’ er et sorthumoristisk drama om religionens påvirkning af unge mennesker fortalt via 14 spartanske tableauer uden klip, der fungerer som allegorier til ”korsvejsstationerne”, dvs. Jesu vej fra Jerusalem til Golgata. Filmen er skrevet og instrueret af Dietrich Brüggemann, og ’Korsvejen’ modtog en Sølvbjørn på Berlinalen 2014 for Bedste manuskript. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.