Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Kriger

Ung og nynazist Læs mere
2013
Drama
100 min

I filmen 'Kriger' er 20-årige Marisa skinhead og dybt involveret i en nynazistisk fraktion.

Her bliver hun forbillede for den yngre Svenja, der i sin søgen efter holdepunkt fascineres og tiltrækkes af gruppens sammenhold. Efter et møde med en ung flygtning fra Afghanistan begynder Marisa imidlertid at vakle i sin tro.

Hun beslutter sig for at hjælpe ham med at flygte til Sverige, og det bliver samtidig hendes egen flugt fra et miljø, hun har sværere og sværere ved at se sig selv i - men hun lærer hurtigt, at man ikke bare vender gruppen ryggen, og et voldeligt opgør er uundgåeligt.

Kampen for at komme ud af et nynazistisk ofte maskulint miljø er før blevet skildret i film som 'American History X' (1998) og 'This Is England' (2001), men 'Kriger' skiller sig bl.a. ud ved at have en kvinde i hovedrollen.

'Kriger' har modtaget priser over hele verden, og bl.a. modtog Alina Levshin en pris ved Berlinalen som Bedste nye talent.

Rating star
3.1
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.