Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Kvartetten

Diva på plejehjem Læs mere
2013
Drama
98 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

På et plejehjem særligt for ældre operasangere er den vigtigste begivenhed den årlige koncert, som gives i anledning af komponisten Verdis fødselsdag.

Men dette år overskygges den glædelige begivenhed af ankomsten af en ny beboer på hjemmet - nemlig den ultimative operadiva Jean Horton (Maggie Smith).

Jean er en diva med stort D. Hun er verdenskendt for sin vidunderlige stemme og sin skrappe tunge, men hun nægter at synge på sine ældre dage. Kan den gamle diva blødes op og overtales til at give koncert på plejehjemmet?

Dustin Hoffman debuterer som instruktør, hvilket resulterer i en komedie bestående af første klasses britiske skuespillerseniorer. Maggie Smith har med sine 78 år absolut ikke mistet sin gnist og spiller her overfor den erfarne kollega Michael Gambon i deres niende film sammen.

'Kvartetten' er baseret på et teaterstykke af Ronald Harwood, som også har omskrevet historien til film. Harwood skrev også både teaterstykket og manuskriptet til 'Taking Sides' fra 2001.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.