Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Kvinde på spring

Komedie med Sarah Jessica Parker Læs mere
2011
Komedie
90 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

'I komedien 'Kvinde på spring' er Kate Reddy (Sarah Jessica Parker) nærmest gift med sit arbejde hos et stort finansieringsfirma i Boston.

Når arbejdsdagen er slut, tager hun hjem til sin hengivne mand Richard (Greg Kinnear), der for nyligt er blevet fyret fra sit job som arkitekt, og deres to små børn.

Det er dog en daglig balancekunst at få tid til familien, som også Kates noget frustrerede veninde Allison (Christina Hendricks), der både har børn og udearbejde, kender alt til. Det er et liv som Kates superkloge, børnefobiske assistent Moma (Olivia Munn) for alt i verden forsøger at undgå.

Kate og Richard får endnu mindre tid til hinanden, da han får nyt job, og hun får ansvaret for en ny, stor kunde, som kræver, at hun ofte må rejse til New York.

Situationen bliver heller ikke mindre kompliceret, da Kates charmerende forretningsforbindelse Jack (Pierce Brosnan) viser sig at være en stor fristelse.

'Kvinde på spring' er baseret på Allison Pearsons anmelderroste bestseller.

Rating star
3.4
/6
Brugerne
Rating star
2.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.