Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Kys mig til døde

I 'kys mig til døde' finder man low-life gangsters, en hårdkogt detektiv, den sexede femme-fatale og et gådefuldt mysterium: alle stil-elementer mødes i denne perle fra Robert Aldrich, der ikke forsøger at skjule sin totale afsky for hovedkarakteren. Detektiven Mike Hammer (Ralph Meeker) er både billig og slesk, men aldrig uden bagtanke. Han lever op til sit efternavn med rå vold, og han tøver ikke.

Hammer er kommet på sporet af en mystisk genstand (the great whatzit), som bliver direkte skyld i adskillige drab. Pigerne beder ham kysse sig - helst til døde! Uden at det fremgår tydeligt, er der en undertone af kold krig gemt i filmen, og fotografen Ernest Laszlos visuelle stil er betagende - men kræver en ganske god lungekapacitet af sit publikum.

Måske derfor fik filmen ikke en prangende modtagelse ved premieren, men skribenterne på Cahiers du cinéma var svært betagne.
Rating star
1
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.