Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

La délicatesse

Enke (Audrey Tautou) genfinder kærligheden Læs mere
2012
Romantik
108 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Grand Hjemmebio Viaplay

I 'La délicatesse' er Nathalie (Audrey Tautou) en smuk, succesrig forretningskvinde. Men da hun meget pludseligt mister sit livs kærlighed og ægtemand gennem tre år, falder hun ned i en dyb sorg og isolerer sig fra omverdenen.

Hendes venner gør alt i deres magt for at få Nathalie til at finde livsglæden frem igen, men intet nytter. Meget uventet finder Nathalie dog glæde i hendes akavede, halvskaldede kollega Markus (Fran
ҫois Damiens).

Selvom forholdet mellem dem blomstrer, er det en meget delikat situation. For hvordan vil omverdenen modtage det umage par?

Instruktørerne David og Stéphane Foenkinos er brødre og har sammen instrueret to film, hvoraf 'La délicatesse' er den første i spillefilmslængde.

Stéphane kommer fra en karriere som caster/skuespiller, og David har skrevet manuskriptet til denne film.

Den populære franske skuespillerinde Audrey Tautou er mest kendt for sin rolle som den spøjse Amélie i Jean-Pierre Jeunets film fra 2001 og som Tom Hanks’ medspiller i 'Da Vinci Mysteriet' (2006).

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere romantiske film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.