Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

La familia

Kan streames på
SF Anytime

Det handler om at blive voksen så hurtigt som muligt, hvis du skal overleve i Caracas’ farligste slumkvarter. Så det forsøger den spinkle 12-årige rod, Pedro, og hans venner i 'La familia'. De snakker om sprut og pistoler, som var de eksperter. Men en dag bliver snak til realitet, da Pedro skader en af drengene i et slagsmål. Frygten for hævn driver den hårde Pedro og hans arbejdsomme far på flugt fra slumkvarteret. Mens de lever i skjul, udvikles det ellers anstrengte forhold mellem en forhærdet søn og en stædig far, hvis værdier står i diametral modsætning til hans søns kriminelle løbebane.

Der udveksles ikke mange ord mellem de to, men der siges alligevel uendeligt meget mellem linjerne i denne autentiske og underspillede fortælling om et land i opløsning. Filmen fortæller både en historie om opløst familie, men viser også hvilke konsekvenser, den stigende fattighed i Venezuela har, hvor lovløshed og gadeskyderi går ubemærket hen hos myndighederne.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.