Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Labor Day

Af instruktøren bag 'Juno' og 'Up in the Air' Læs mere
2014
Drama
111 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes

I filmen 'Labor Day' kæmper den 13-årige Henry Wheeler med at leve op til rollen som manden i huset, mens hans mor Adele balancerer på kanten af, hvad der lettest kan beskrives som et nervøst sammenbrud.

En dag passes Henry op af en såret mand i det lokale supermarked. Manden viser sig at være Frank Chambers - en morder på flugt fra loven. Inden længe holdes Henry og hans mor som gidsler i deres eget hus af den på samme tid bange og truende Frank.

Hvad der først virker til at være en forfærdelig hændelse, viser sig dog at bane vejen for nye muligheder, for Frank er også en god mand. Adele liver op i hans nærvær, og Henry nyder godt af pludselig at have et forbillede under eget tag, selvom de alle ved, det ikke kan vare evigt. 

Instruktør Jason Reitman har gjort sig bemærket med størstedelen af sine film, såsom ’Thank You for Smoking’ (2005), ’Juno’ (2007) og ’Up in the Air’ (2009). Han har altid skaffet dygtige skuespillere, og ’Labor Day’ er ingen undtagelse. 

Således er det Kate Winslet (Titanic) og Josh Brolin (No Country for Old Men), der bærer de altoverskyggende hovedroller. Stilmæssigt befinder filmen sig overvejende i den romantiske del af skalaen med nogle gode afstikkere over i thrillergenren. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.