Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Lady Macbeth

Inspireret af Shakespeares tragedie Læs mere
2017
Drama
89 min
Kan streames på
SF Anytime Grand Hjemmebio

Periodedramaet 'Lady Macbeth' foregår i 1800-tallets England, hvor den unge kvinde Katherine sælges som hustru for en rig landmand.

Allerede på bryllupsnatten bliver det tydeligt, at manden ikke har tænkt sig at røre hende, men i stedet nyder at ydmyge hende. Da Katherine efterlades alene på herregården, ser hun derfor sit snit til at leve sine erotiske lyster ud og forføre den nye stalddreng, Sebastian.

Affæren bliver hurtig seriøs og svær at skjule, så da ægtemanden vender hjem, begynder Katherine at planlægge en morderisk vej ud af sine bånd. Alt der betyder noget for hende, er den stormfulde og helt igennem forbudte forelskelse.

'Lady Macbeth' er baseret på novellen 'Lady Macbeth fra Mtsensk' af Nikolai Leskov fra 1865. Som titlen indikerer, var forfatteren inspireret af Shakespeares tragedie Macbeth (senest filmatiseret i 2015 med Michael Fassbender). Temaerne er ikke kun inspireret af Shakespeare, men peger også tilbage på en anden litterær klassiker, nemlig Stormfulde højder fra 1847, hvor vanvittig kærlighed også får fatale konsekvenser. 

Hovedrollen spilles af den blot 20-årige Florence Pugh, der viser en moden fortolkning af sin farlige titelkarakter. (copyright: kino.dk) 

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.