Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Lamb

En uventet gave Læs mere
2022
Drama
106 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy

Den islandske film 'Lamb' er en surrealistisk fortælling om parret María og Ingvar, der bor på en afsidesliggende gård i Island, hvor de driver et lille landbrug med får.

Efter mange år som barnløse får María og Ingvar sig en dag en utrolig overraskelse i stalden, der ender med, at de to endelig har en lille ny at tage sig af. De islandske fjelde viser sig nemlig at gemme på hemmeligheder, der overgår fantasien.

I rollen som María ses den svenske skuespillerinde Noomi Rapace, der tidligere har haft store roller i film som Mænd der hader kvinder og Sherlock Holmes 2: Skyggespillet.

Bag filmen står debutinstruktøren Valdimar Jóhannsson, der sammen med den islandske poet Sjón har skrevet manuskriptet. Sjón har også tidligere bidraget til manuskriptet på Lars von Triers Dancer in the Dark og er også medforfatter på den kommende The Northman, der instrueres af Robert Eggers (The Lighthouse). (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.