Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Lang historie kort

Jagten på den perfekte kærlighed Læs mere
2015
Dansk
100 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay Rent & Buy iTunes C More

Den danske komedie ’Lang historie kort’ følger en gruppe venner gennem tre år og otte fester: En nytårsaften, en housewarming, en Skt. Hans-aften, et bryllup, et surprise party, en navnefest, et jubilæum og en rund fødselsdag.

Vennekredsen består af vidt forskellige typer i 30erne og 40erne, der alle kæmper med ideen om det perfekte liv. Midt i det hele står den lettere forvirrede Ellen, der stadig ikke helt har regnet det med kærligheden ud.

I stedet for at slå sig til ro har Ellen gennem de sidste par år haft en affære med den charmerende Sebastian, der tilfældigvis er gift med en fra vennekredsen. Da Ellen endelig indser, at han aldrig vil forlade sin kone, møder hun den ligeså forvirrede Max. Sød kemi opstår, men situationen bliver hurtigt kompliceret. 

’Lang historie kort’ er en ensemblefilm, som følger flere hovedkarakterer i romantiske forhold. Debutinstruktøren May el-Toukhy benytter samme dialogbårne tilgang, som vi kender fra Woody Allens universer, men har med sit fokus på højtiderne også lavet en kærlig hyldest til film som Love Actually og Fire bryllupper og en begravelse.

Rollelisten bugner af velkendte navne som Trine Dyrholm, Danica Curcic og Peter Gantzler, mens den bærende kærlighedsfortælling udspiller sig mellem Jens Albinus og Mille Lehfeldt. (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.