Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Lassie

Mere end en helt. En legende. Læs mere
2006
Familie
101 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

Familiefilm med dansk tale

I den lille mineby Greenhall Bridge i det idylliske Yorkshire bor den ni-årige Joe Carraclough sammen med sine forældre, Sam og Sarah, og deres elskede og kloge hund, Lassie.

Samtidig raser Anden Verdenskrig for alvor, og den lille familie kæmper en brav kamp for at holde elendigheden og sulten for døren.

Da minen - byens og familiens indtægtskilde - bliver lukket, er familien tvunget til at sælge Lassie til en hertugfamilie for at overleve. Lassie er absolut ikke interesseret i at bo hos hertugen – især ikke på grund af den bryske og voldelige hundepasser Hynes, der bruger korporlig afstraffelse som opdragelsesmiddel.

Men Lassie giver ikke op, og med Cillas hjælp lykkes det for den kloge hund at komme væk fra hertugens slot og den onde Hynes.

Da indledes et utroligt eventyr for den tapre Lassie, der egenhændigt må finde vej tværs over det krigshærgede England og hjem til sin elskede familie...

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.