Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Late Night

Kvinder i comedy Læs mere
2019
Komedie
102 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV HBO Max

Komediefilmen 'Late Night' er en charmerende og skarp komedie om kvinder, som må kæmpe for deres plads i comedy-verdenen.

Kathrine er en talkshowvært med en skarp tunge og et hold forfattere, der udelukkende består af mænd. Da hun får besked om, at hun ikke længere skal være vært, indser hun, at en fornyelse er nødvendig for at beholde jobbet.

Talkshowværtens verden bliver hurtigt vendt på hovedet, da hun ansætter sin første kvindelige tekstforfatter, Molly.

Det, som startede som en ansættelse for at lægge låg på en bekymring om manglende mangfoldighed, viser sig at få uventede og morsomme konsekvenser.

De to sjove kvinder, der kommer fra forskellige generationer og kulturer, finder sammen et fællesskab via deres kærlighed til den perfekte punchline.

I hovedrollerne ses Emma Thompson, som bl.a. er kendt for sine roller i film som Fornuft og følelse og Love Actually, samt Mindy Kaling, der var manuskriptforfatter og skuespiller på den amerikanske version af 'The Office'.

Rating star
4.9
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.