Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

L'attesa

Den tabte ventetid Læs mere
2016
Drama
100 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Det italienske drama 'L'attesa' foregår på Sicilien, hvor Anna har lidt et smerteligt tab og tilbringer sine dage alene i en ældre villa, omgivet af det smukke sicilianske landskab.

Pludselig dukker Jeanne op. En ung kvinde, der hævder at være kæreste med Giuseppe, Annas søn. Han inviterede hende til Sicilien for at de kunne tilbringe nogle dages ferie sammen. Men Giuseppe er der ikke. Dagene går, de to kvinder kommer langsomt til at kende hinanden, og sammen venter de på påsken, hvor Giuseppe endelig vil komme hjem...

'L'attesa' er instrueret af Piero Messina, som har lært sit håndværk som assistent for Paolo Sorrentino (Den store skønhed). Filmen deltog i konkurrencen på Venedig Film Festival, hvor den blev belønnet med hele tre priser.

I hovedrollen ses den franske, Oscar-vindende skuespillerinde Juliette Binoche, mens den unge Jeanne spilles af Lou de Laâge fra sidste års Træk vejret.

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.