Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Lazzaro den lykkelige

Italiensk tidsrejse Læs mere
2019
Drama
125 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes Rakuten TV Grand Hjemmebio

Dramaet 'Lazzaro den lykkelige' følger en ung mands ihærdige forsøg på at være et godt menneske i en verden styret af penge. 

Historien starter i et slags feudalsamfund, hvor den godmodige Lazzaro arbejder døgnet rundt i markerne, og derudover er en hjælpende hånd til alle, der har brug for ham.

Tiden står nærmest stille omkring Lazzaro og hans fæller, der under den strenge markis Alfonsina de Luna, kæmper for at overleve.

Da markisens søn stikker af, danner Lazzaro og ham et sjældent venskab. Deres veje skilles dog, og de efterfølgende begivenheder er så dramatiske og overraskende, at den uskyldige Lazzaro må rejse gennem både tid og rum for at blive genforenet med sin ven.

Filmen 'Lazzaro den lykkelige' er noget så sjældent som mødet mellem et periodedrama, en science fiction-fabel og en italiensk samfunds-kommentar. 

Instruktøren Alice Rohrwacher delte prisen for bedste manus med iranske 3 Faces til Cannes Film Festival 2018. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.