Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Les Miserables

Fransk oprør Læs mere
2020
Drama
102 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay Rent & Buy Grand Hjemmebio

Det franske drama 'Les Miserables' følger politimanden Stéphanes første dag på arbejde i det berygtede ghettoområde Montfermeil - forstaden bl.a. kendt fra Victor Hugos romanklassiker.

På denne varme sommerdag fejres Frankrigs VM-titel i fodbold, men glædesrusen er snart overstået. I Montfermeil, mindre end en time fra Eiffeltårnet, kommer situationen hurtigt ud af kontrol, da en ung dreng stjæler en løveunge fra et cirkus og distriktets mange undergrupper begynder at bekrige hinanden.

Midt i det hele står en anden ung dreng med en vigtig drone-optagelse, og ikke mindst Stéphane og hans to nye kolleger, Chris og Gwada. To politimænd, der ikke går af vejen for at bøje reglerne. 

'Les Miserables' vandt juryens specialpris i Cannes og er Frankrigs Oscar-bidrag for bedste udenlandske film.

Instruktøren Lady Lys debutfilm centrerer sig om de samme intense spændinger som vi så i den moderne klassiker Hadet, mens den også minder en del om den Oscar-vindende politithriller Training Day.

Les Miserables er nomineret til Oscaren for bedste ikke-engelsksprogede film. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.