Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Let it Be Morning - Arabian

1969
I ’Let it be Morning’ er hovedpersonen Sami (Sami Bakri) familiefaren, der på papiret har han det hele. Men til bryllupsfest for broderen mærker vi følelsen af tomhed under overfladen: Sami danser ensom i en nabobygning, som familien er ved at opføre, og møder her en illegalt indkvarteret fattig palæstinensisk ansat med sit barn.

Sami bliver mindet om sine privilegier, og det bliver i tiltagende grad svært at lukke øjnene: Der er klapjagt på ’illegale’, huse bulldozes i byens udkant, en mur skyder op i en citronlund, og bevæbnede vagter bliver mere og mere bistre.

Den israelske mur spejler muren om Samis hjerte. Kan Sami udvikle sig, måske endda så meget, at hans lillebror genvinder agtelsen for ham?

Nogle husker måske perlen ’The Band’s Visit’ – instruktøren af den film er nu tilbage med endnu en flok godmodige, bittersøde, men også fejlbarlige karakterer i en film om mennesker fanget i midten af den israelsk-palæstinensiske polarisering. Filmen er skabt af israelsk-palæstinensiske kræfter i samspil, hvilket i sig selv har gjort filmens liv svært.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.