Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Let's Be Cops

Udklædning med konsekvenser Læs mere
2014
Komedie
104 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Rakuten TV

Filmen ’Let’s Be Cops’ handler om Ryan og Justin, der er bedste venner og bor i Los Angeles uden de store planer for fremtiden. Justin føler ikke, at kollegerne på arbejdspladsen tager hans ideer alvorligt, og Ryan har været arbejdsløs siden, han deltog i en herpes-reklame.

Da de en dag bliver inviteret til maskebal, klæder de sig ud som politibetjente, og efter festen tror omverdenen, at de er rigtige betjente.

Vennerne beslutter sig hurtigt for at udnytte situationen, men de beundrende blikke og den medfølgende respekt på gaden fører snart til den farlige side af livet som amatørbetjent i en storby fyldt med gangstere.

Det er ikke første gang, instruktøren Luke Greenfield beskæftiger sig med komediegenren, da han bl.a. har stået bag The Girl Next Door og ’Something Borrowed’ (2011). 

Denne gang har han kastet sig over en mere actionfyldt komedie, som byder på flere utænkelige situationer for de falske politimænd, der spilles af Jake Johnson og Damon Wayans Jr. Begge kendt fra tv-serien ’New Girl’ (2011-2014), hvor de spiller over for Zooey Deschanel. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
1.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.