Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Life During Wartime

Todd Solondz' fortsættelse til 'Happiness' Læs mere
2010
Drama
96 min
Kan streames på
SF Anytime
I Todd Solondz' 'Life During Wartime' opdager Joy, at hendes mand Allen, der tidligere har haft nogle usædvanlige tilbøjeligheder, ikke er helt kureret.

Joy søger derfor råd og trøst hos sin mor og sine søstre og drømmer gang på gang om sin tidligere, nu afdøde, tilbeder, Andy, som ikke desto mindre fortsat forsøger at erobre hendes hjerte.

Trish, Joys ene søster, er ved at genopbygge sit liv med sine børn efter forbløffelsen over, at hendes mand misbrugte drenge.

Joys anden søster, Helen, føler sig som offer for både familien og sin succes i Hollywood og er ved at gå op i limningen, mens deres mor Mona ikke kan frigøre sig fra sin fasttømrede bitterhed overfor mænd i almindelighed.

Alle karaktererne i 'Life During Wartime' er fanget af kærligheden, og filmen bliver en på samme tid tragisk og opløftende historie om det uventede.

Rating star
3.2
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.