Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Lightyear

Mod det uendelige univers! Læs mere
2022
Animation
100 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Disney+ Viaplay Rent & Buy

Animationsfilmen 'Lightyear' handler om astronauten bag Buzz Lightyear-legetøjet i Toy Story-filmene.

Handlingen foregår derfor i samme univers som Woody, Buzz og resten af drengen Anders' legetøj fra Toy Story-filmene. Den kommende familiefilm handler derfor om den astronaut, som legetøjet er baseret på.

Buzz Lightyear er ankommet til en fremmed planet, der byder på uventede udfordringer for ham og hans medpassagerer. Spacerangeren skal derfor på en omfattende solomission, som kommer til at ændre hans liv for altid. 

Efter flere fejlslagne forsøg, viser dte sig, at hans ærkefjende Emperor Zurg, er ankommet til planeten, og er i færd med at angribe Buzz' base. 

Spacerangeren er derfor nødt til at slå sig sammen med et umage hold af utrændede astronauter i kampen mod galaksens fjende nummer et. 

Igennem hvad der virker som en umulig mission, får Buzz øjnene op for vigtigheden af sammenhold, venskab og tilhørsforhold. 

Bag 'Lightyear' står animationshuset Pixar, der har stået bag andre elskede familiefilm som Inderst indeWall-E og Find Nemo

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.