Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Limbo

Dekadence i Trinidad Læs mere
2012
Drama
105 min
Kan streames på
SF Anytime

I filmen 'Limbo' rejser Sonia (Line Verndal) sammen med sine to sønner fra Norge til Trinidad for at være sammen med sin mand, der arbejder som olieingeniør i landet.

Før Sonia kan komme af sted på sin rejse, skal hun dog få anbragt sin mor på et plejehjem, men imens hun tager sig af moderens sager, begynder mistanken om en utro ægtemand.

Mistanken bliver forstærket af mødet med en dekadent livsstil og mødet med Charlotte (Lena Endre), som hurtigt indvier hende i hverdage med uendelige selskaber og konstant sladder.

Med 'Limbo' får danske Maria Sødahl sin debut som spillefilmsinstruktør, og hun har også skrevet manuskriptet. Hun har tidligere instrueret TV-dramaer, dokumentarer og en lang række kortfilm.

Veteranen Lena Endre, som bl.a. er kendt for sin rolle som Erika Berger i Millennium-trilogien, spiller rollen som Charlotte, mens Sonia spilles af den norske Line Verndal. Australske Bryan Brown (Australia) spiller Sonias mand Daniel.

Rating star
2
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.