Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Little Men

Drama på boligmarkedet Læs mere
2016
Drama
85 min
Kan streames på
SF Anytime

Dramaet 'Little Men' følger venskabet mellem Jake og Tony. Jakes familie flytter til et flerfamiliehus i Brooklyn, der er blevet efterladt til dem af hans afdøde bedstefar.

Tonys enlige mor, Leonor, har kjolebutikken i stueetagen, og de to drenge får hurtigt et særligt venskab stablet på benene. Men da Jakes forældre beslutter sig for at hæve Leonors husleje, begynder en fejde mellem de voksne at tage form.

Jake og Tony lægger i begyndelsen ikke mærke til forældrenes skærmydsler, men konflikten vokser sig gradvist større og truer drengenes venskab.

’Little Men’ er instrueret af Ira Sachs, der også har stået bag den kritikerroste Keep the Lights On med Thure Lindhardt i hovedrollen. Den stigende gentrificering og at flytte fra Manhattan til Brooklyn var også et gennemgående tema i Sachs' sidste film 'Love is Strange', der skilte et nygift, homoseksuelt par mens de søgte efter et billigere sted at bo. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.