Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Livets blomst

60-årig ungkarl med midtvejskrise Læs mere
2014
Komedie
83 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Filmen 'Livets blomst' handler om den 63-årige Gaspard Dassonville, der lever et ungdommeligt liv som TV-producer. Han fornægter sin alder gennem sin energiske livsstil med hurtigt udskiftelige og halvt så gamle kærester. Men Gaspard konfronteres med alderdommen, da hans gamle far Hubert ikke længere kan klare sig selv, og sønnen må træde til.

Langsomt reetablerer far og søn deres forhold til hinanden, og da den ukonventionelle og charmerende sygeplejerske Zana begynder at arbejde for Hubert, bliver deres liv kun yderligere beriget.

’Livets Blomst’ skildrer alderdommens op- og nedture i en munter tone. Filmens franske titel, ’La fleur de l’âge’, betyder ”at være i sin bedste alder” og refererer til, at ikke kun ungdommen er en inspirerende og givende tid.

Rollen, som den aldersfornægtende livsnyder, varetages af Pierre Arditi (Franske forviklinger) og hans faderlige ophav spilles af veteranen Jean-Pierre Marielle (Da Vinci mysteriet). Julie Ferrier (Micmacs) er sygeplejersken, der vader ind i de to mænds hjerter med træsko på.

Rating star
3
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.