Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Lockout

Science fiction med Guy Pearce Læs mere
2012
Science Fiction
95 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

'Lockout' er en science fiction-film med Guy Pearce og Maggie Grace (Lost, 2004-2010).

Året er 2079. Et eksperimentalt fængsel kaldet M.S. One er i kredsløb omkring Jorden, hvor man holder 500 af verdens farligste kriminelle fanget i en permanent, kunstig søvn langt væk fra Jordens befolkning.

Som leder af en humanitær organisation, der skal evaluere forholdene i fængslet, ankommer datteren af den amerikanske præsident, Emilie Warnock (Maggie Grace), til rumstationen. Samtidig bryder et uventet oprør løs blandt de brutale fanger, der - vækket af deres kunstige søvn - tager personalet og Emilie som gidsler.

Præsident Warnock beslutter sig for at sende én mand, Agent Snow (Guy Pearce), til M.S. One med det ene mål at redde hans datter - og ingen andre.

Guy Pearce får lov til at spille rendyrket actionhelt i 'Lockout', hvis manuskript er skrevet af de to instruktører i samarbejde med den produktive franskmand Luc Besson ('The Fifth Element').

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
2.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere science fiction-film

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.