Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Lore

Nazister og deres børn Læs mere
2013
Drama
109 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

'Lore' foregår i Tyskland i 1945.

Anden Verdenskrig er ved sit sidste kapitel, og den unge kvinde Lore står pludselig alene med ansvaret for sine fire yngre søskende, efter deres nazi-forældre er blevet fjernet af de allierede.

Deres situation er intet mindre end håbløs, og for at overleve må den lille familie drage igennem det krigshærgede land for at nå frem til deres bedstemors hjem. På deres vej møder de den unge, karismatiske jøde Thomas, der vender op og ned på Lores verden.

Hun er splittet mellem håb og had, men må stole på Thomas, selvom han er indbegrebet af alt, hendes forældre har lært hende at frygte og foragte. Rejsen og mødet med Thomas tvinger børnene til at se den fulde alvor af deres forældres gerninger i øjnene.

Australske Cate Shortland står bag 'Lore' der i 2004 instruerede Abbie Cornish (Limitless) og Sam Worthington (Avatar) i det anmelderroste erotiske drama 'Somersault'.

'Lore' har debutanten Saskia Rosendahl i titelrollen, mens Thomas spilles af Kai-Peter Malina - i Danmark bedst kendt fra Michael Hanekes 'Det hvide bånd' (2009).

Rating star
3.4
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.