Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Los perros

'Los perros' er en isnende chilensk thriller med ekkoer af den argentinske ‘Øjnenes hemmelighed’. Der graves i begge film dybt i en national fortid – i ’Los perros’ er det dog med sex, hundekadavere og heste som usædvanlige ingredienser. Den rige, men ensomme Mariana (Antonia Zegers i en forståeligt skamrost præstation) har ikke meget kontakt med sin travle mand, mens hun er optaget af fertilitetsbehandlinger, ridning og sin hund.

Da Mariana ved et tilfælde opdager, at hendes ældre ridelærer måske har del i grusomheder under 70’ernes diktatur, begynder hun en undersøgelse af den mystiske Juan, under Pinochets regime kaldet ‘Colonel’. Hendes opdagelsesrejse bliver hurtigt både erotisk og intens, efterhånden som de etiske dilemmaer om at gøre op med fortiden manifesteres, og Mariana må forholde sig til sin egen overklassekulturs accept af fascistiske og sexistiske strukturer.

’Los Perros’ er Marcela Saids anden spillefilm. Den har vundet en lang række internationale festivalpriser, både for bedste film, skuespilpræstationer og manuskript.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.