Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Lost City of Z

Jagten på den forsvundne by Læs mere
2017
Action
141 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Amazon Prime Blockbuster

Filmen 'The Lost City of Z' er et action-eventyr baseret på autentiske begivenheder om den britiske opdagelsesrejsende Percy Fawcett.

I begyndelsen af det 20. århundrede er briten rejst til Amazonas jungle, hvor han opdager beviser for en hidtil ukendt, avanceret civilisation, der måske har boet i regionen.

Opdagelsen bliver latterliggjort af det etablerede, videnskabelige samfund, der anser indfødte befolkninger for at være vilde, men Fawcett vender adskillige gange tilbage til junglen for at bevise, at han har ret.

'The Lost City of Z' henter ikke blot sin inspiration fra virkeligheden, men forsøger også at virke så autentisk som muligt ved at være optaget i den colombianske jungle.

James Grays værk er dermed seneste i rækken af film, der ikke går på kompromis med de besværlige forhold i den tropiske regnskov, og klassikerne Apocalypse Now og Fitzcarraldo var notorisk udmattende for instruktørerne Francis Ford Coppola og Werner Herzog af samme årsag.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.