Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Lucky Number Slevin

Wrong Time. Wrong Place. Wrong Number. Læs mere
2006
Action
111 min
Kan streames på
SF Anytime

New Yorks underverden regeres af de to gangstere The Rabbi (Sir Ben Kingsley) og The Boss (Morgan Freeman), der engang var partnere men nu dødsfjender.

Konflikten mellem de to er på kogepunktet, og The Boss planlægger at hævne mordet på sin søn ved at eliminere The Rabbis søn. Til det formål hyres den berygtede lejemorder Goodkat (Bruce Willis), hvis plan er simpel; at tvinge en person, der skylder The Boss penge, til at udføre opgaven.

Øverst på listen over gældsplagede personer står Nick Fisher, som bliver forviklet med Slevin (Josh Hartnett), der er rykket til New York, for at bo i sin vens lejlighed.

Her indleder han en flirt med den smukke nabo Lindsey (Lucy Liu), og sammen drages de ind i talrige likvideringer og uforudsete hændelser. Og som om det ikke var nok, tiltrækker Slevin politiets opmærksomhed under ledelse af Brikowski (Stanley Tucci).

Da Slevin mærker rebet strammes, indser han, at der må tages utraditionelle og drastiske midler i brug, for at løse den gordiske knude af misforståelser han er fanget i.

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.