Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Luna og den magiske krystal

Pindsvin på sit livs eventyr Læs mere
2020
Animation
82 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes

Den animerede familiefilm 'Luna og den magiske krystal' handler om Luna, der ikke er noget helt almindelig lille pindsvin.

Luna er fuld af energi og har en meget levende fantasi. Hun elsker at fortælle sindsoprivende eventyr til alle, der vil lytte (og til alle, der ikke vil). Fælles for hendes fortællinger er, at hun altid selv optræder som den frygtløse heltinde, der redder verden.

Så da Bjørnekongen stjæler den magiske krystal, der sørger for vand til skoven og skovens dyr, får Luna endelig en mulighed for at bevise sit store heltemod!

Det frygtløse pindsvin melder sig frivilligt til at skaffe krystallen tilbage, men de andre dyr griner hånligt af hende - et pindsvin kan da ikke udføre så farlig en mission.

Men Luna insisterer, og på den fantastiske og farefulde mission tager hun egernet Tjum med - hendes bedste og eneste ven.

I 'Luna og den magiske krystal' møder vi en lang række af skovens dyr, der også spiller hovedrollerne i bl.a. Over hækken og Dyrene i Hakkebakkeskoven.

Filmen har danske stemmer af bl.a. Sigurd Philip Dalgas (alias Lille Per i de nye Far til fire-film), Sebastian Jessen, Lars Mikkelsen og Henrik Prip.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.