Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Lunchbox

Kærlighed i madpakkernes tid Læs mere
2014
Drama
104 min
Kan streames på
SF Anytime Grand Hjemmebio Blockbuster Rakuten TV Viaplay Rent & Buy HBO Max

I filmen 'The Lunchbox' modtager Saajan Fernandes en daglig madpakke. En grå mand i sit livs efterår, der sidder fast i et kedeligt kontorarbejde og et ensformigt trummerum.

Hver dag leverer Mumbais verdenskendte leveringsservice (de såkaldte dabbawabbas) omtrent otte millioner madpakker til folk rundt omkring i byen. Pludselig modtager Saajan en madpakke helt ulig den, han er vant til.

Maden er nemlig ikke den industrifremstillede af slagsen, han normalt betaler for, men derimod hjemmelavet med kærlighed. Sajaan ved, at pakken er blevet fejlleveret, men ikke at der står en hjemmegående kvinde i den anden ende.

Snart begynder de at udveksle små beskeder til hinanden gennem madpakkerne, og langsomt udvikles et helt særligt forhold.

Irrfan Khan spiller hovedrollen som Saajan, og hvis du synes, du har set ham før, er det nok som den voksne Pi i ’Life of Pi’ (2012) eller måske som politiinspektøren i ’Slumdog Millionaire’ (2008).

To Oscar-vindende film, der begge har Indien som fællesnævner, men som er instrueret af hhv. en taiwaner og en englænder. Det romantiske drama ’The Lunchbox’ er instrueret af indiske Ritesh Batra, der også har skrevet og produceret.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.