Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Lust, Caution

Kontroversielt drama af Ang Lee Læs mere
2008
Drama
157 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

'Lust, Caution' er Ang Lees episke kærlighedsdrama og vinder af Guldløven på filmfestivalen i Venedig.

Shanghai 1938. Anden Verdenskrig er under opsejling. Den unge kvinde Wong Chia Chi (Tang Wei) er netop startet på universitetet. Her møder hun Kuang Yu Min (Wang Leehom). Kuang har startet en teatergruppe med det formål at fremme folkets patriotisme.

Da krigen nærmer sig, samler Kuang Yu Min en gruppe af studerende til at udføre en radikal og ambitiøs plan om at snigmyrde den højtstående japanske embedsmand og kollaboratør Mr. Yee (Tony Leung). Hver enkelt studerende får tildelt en rolle i det store plot, og Wong Chia Chi skal udgive sig for at være Mrs. Mak.

Hendes opgave bliver at komme tæt ind på livet af Mr. Yee. Ved først at blive venner med hans kone (Joan Chen) er det hendes opgave efterfølgende at indlede en affære med ham.
Wong Chia Chi påtager sig opgaven, og alt går efter planen.

Efter kort tid er hun kommet tæt ind på livet af Mr. Yee, og selv om hun kæmper imod går det efter nogen tid op for hende, hvor svært det er at være intim med fjenden uden samtidig at involvere sig følelsesmæssigt.

'Lust, Caution' er med kinesisk tale og danske undertekster. OBS: Helaftensfilm.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.