Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Lyset i havet

Drama med Alicia Vikander og Michael Fassbender Læs mere
2016
Drama
133 min
Kan streames på
SF Anytime Google Play iTunes Blockbuster Netflix Grand Hjemmebio

Dramaet 'Lyset i havet' foregår på en lille ø ud fra Australiens vestkyst. Her bor ægteparret Tom og Isabel, der forgæves forsøger at få børn.

Da en robåd med en lille baby skyller op på stranden, ser Isabel det som et mirakel, og Tom indvilliger modvilligt i, at de kan beholde barnet som deres eget uden at informere myndighederne.

Men som årene går, og deres kærlighed til datteren, Lucy, vokser, bliver sandheden om hende også tungere at bære. Især af Tom, der kender til Lucys rigtige mor inde på fastlandet.

'Lyset i havet' er instrueret af Derek Cianfrance, der tidligere har stået bag den markante kærlighedshistorie Blue Valentine. En film der også følger et ægtepar gennem både lykke og kriser.

Filmatiseringen af M.L. Stedmans roman understreger instruktørens talent for historier om viljen til at ofre sig for sin elskede. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.