Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Machete

Action med Danny Trejo Læs mere
2010
Action
105 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Rakuten TV

’Machete’ er Robert Rodriguez’s nye actionfilm med Danny Trejo.

Den tidligere politimand Machete hyres af nogle lyssky personer til at myrde en amerikansk senator, der er tilhænger af stramninger inden for indvandringspolitikken omkring den mexicanske grænse.

Attentatforsøget slår fejl, og pludselig er der en anden gruppe af lejemordere, der forsøger at myrde Machete. Han overlever med nød og næppe, men til trods for, at der hviler en dødsdom over ham, lykkes det ham at flygte fra hospitalet.

Efter han er blevet lappet nødtørftigt sammen, gør han sig klar til opgøret med alle dem, der troede, at de kunne udnytte ham … og slippe godt fra det!

’Machete’ er instrueret af Robert Rodriguez, der tidligere har lavet ’Desperado’, ’From Dusk till Dawn’-filmene, ’Sin City’ og ’Planet Terror’. På rollelisten finder vi navne som Steven Seagal, Lindsay Lohan, Jessica Alba, Michelle Rodriguez og Robert De Niro.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.