Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Maleficent: Mistress of Evil

Disneys onde dronning Læs mere
2019
Adventure
118 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay Rent & Buy Blockbuster Rakuten TV Disney+

Filmen 'Maleficent: Mistress of Evil' er fortsættelsen til Maleficent fra 2014, som digter videre på eventyret om Tornerose. 

Eventyret fortsætter fem år efter den første film, hvor den nu voksne og selvstændige Prinsesse Aurora er blevet dronning af The Moors. Og hun siger ja til at gifte sig med prins Philip.

Men mødet mellem Auroras stedmor, feen Maleficent, og den nye svigerfamilie, herunder Dronning Ingrith, bliver starten på et endegyldigt opgør, der truer hele The Moors eksistens.

'Maleficient: Mistress of Evil' dykker mere ned i mytologien bag den onde fe med horn, hvor flere af hendes artsfæller introduceres, også stridighederne blandt dem kommer til at spille en afgørende rolle for at finde fred.

Filmen er instrueret af norske Joachim Rønning, der tidligere har stået bag Kon-Tiki og Pirates of the Caribbean: Salazar's hævn. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.9
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.