Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Mama

Mor holder øje Læs mere
2013
Gyser
100 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

I gyseren 'Mama' er det fem år siden, de to søstre, Victoria og Lilly, forsvandt sporløst fra deres forstadshjem.

Deres onkel Lucas og hans kæreste Annabel har siden gjort desperate forsøg på at finde de forsvundne niecer, og da pigerne bliver fundet i live i en gammel hytte, forsøger det unge par at give pigerne et normalt liv.

Men noget andet end pigerne synes at være blevet inviteret indenfor, og langsomt bliver Annabel overbevist om, at noget ondt er til stede i deres hus. Er det pigerne, der lider af traumer? Har noget besat huset? Og hvordan overlevede pigerne fem år alene?

'Mama' er baseret på en kortfilm af instruktøren Andrés Muschietti og hans søster Barbara. Den mexicanske instruktør Guillermo del Toro (Pans labyrint, 2006) blev tilknyttet som producent, og ’Mama’ som spillefilm blev en realitet.

I hovedrollen ses den Oscar-nominerede Jessica Chastain (Zero Dark Thirty) som den overbærende kæreste, der ihærdigt forsøger at beskytte og knytte bånd til de forældreløse piger. 

'Mama' har danske Nikolaj Coster-Waldau (Headhunterne, 2011) i en dobbeltrolle som tvillingebrødrene Jeffrey og Lucas.

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.