Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Maps to the Stars

Følg stjernerne Læs mere
2015
Drama
111 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

I 'Maps to the Stars' lever familien Weiss det søde liv i Hollywood. Faren er blevet rig på selvhjælpsbøger, moren håndterer en succesfuld skuespillerkarriere for deres 13-årige søn, og deres datter, Agatha, er indlagt på en lukket afdeling...

Sidstnævnte er en streg i regningen, og det er sønnens alkoholproblem, som han udviklede som 9-årig, sådan set også, men for den lille familie er den slags en kalkuleret risiko i jagten på rigdom og succes.

Problemerne forværres dog, da Agatha udskrives fra hospitalet, og, via en limousinechauffør, skaber forbindelse til skuespillerinden, Havana Segrand. Hollywood-stjernen har set bedre dage, hun hjemsøges af sin mor, og hendes personlige terapeut viser sig at være Agathas far.

David Cronenbergs satire over hykleri i Hollywood-kredse er baseret på et manuskript af den tidligere limousinechauffør Bruce Wagner. Stilen blander drama med komedie- og thriller-elementer, og Julianne Moore vandt prisen for Bedste kvindelige hovedrolle på filmfestivalen i Cannes. Mia Wasikowska har en bærende rolle, som den utilregnelige Agatha, og man finder desuden navne som Robert Pattinson og John Cusack på rollelisten. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.