Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Marguerite

Desillusioneret sangfugl Læs mere
2016
Drama
129 min
Kan streames på
SF Anytime

Det franske drama ’Marguerite’ foregår i 1920ernes Paris, hvor den velhavende Marguerite Dumont er en aspirerende operasangerinde. Hun har i årevis har optrådt for en lukket musikklub i sit eget hjem, og nu søger hun at optræde for et større publikum.

Det eneste problem er, at hun synger helt forfærdeligt, men ikke en gang hendes mand og venner nænner at fortælle hende sandheden. En dag overbeviser to anarkister Dumont om, at hun skal dele sit talent med omverdenen ved at optræde på Operaen, og ydmygelsen synes tættere på end nogensinde før.

Historien om den desillusionerede sangfugl er baseret på operasangerinden Florence Foster Jenkins' liv og karriere i 1940ernes USA. I rollen som Dumont ses den franske skuespiller Catherine Frot, hvis præstation indbragte den franske César-pris for Bedste kvindelige skuespiller. Filmens instruktør, Xavier Giannoli, vandt i 1998 Guldpalmen for Bedste Kortfilm ved Cannes Film Festival og har efterfølgende været nomineret til den prestigefyldte pris to gange.

Udover 'Marguerite' handler filmen Florence Foster Jenkins, der får premiere til efteråret, også om den rige kvinde med misforståede ambitioner. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.