Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Maria Stuart - Dronning af Skotland

Dronningernes magtkamp Læs mere
2019
Drama
124 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV

Det historiske drama 'Maria Stuart - Dronning af Skotland' handler om 1500-tallets bitre strid mellem kusinerne Mary Stuart og Elizabeth I.

Mary blev dronning af Skotland som bare ni måneder gammel, og gift med den franske konge i en alder af 16. Da hendes mand dør to år senere, vender Mary tilbage til højlandet for at genindtage sin position og samtidig gøre krav på den engelske trone.

Men i England reagerer den dominerende og mystiske jomfru-dronning Elizabeth 1, der ikke har tænkt sig at afgive sin position.

De to unge dronninger betragter hinanden med lige dele frygt og fascination, da de begge ved, at kun én kan stå tilbage som suveræn regent. 

'Maria Stuart - Dronning af Skotland' er instrueret af debutanten Josie Rourke og har ligesom fortællingen to meget prominante kvinder på plakaten i form af Saoirse Ronan og Margot Robbie.  

Striden mellem de to regenter har tidligere været portrætteret i Elizabeth - The Golden Age, hvor Cate Blanchett spillede den engelsk dronning. (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.