Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Marcos, en 17-årig argentinsk bondedreng med en lovende fremtid, får i 'Marilyn' sit liv vendt på vrangen i løbet af en enkel sommer. Et dødsfald, en stormende forelskelse, diskrimination og fattigdom er ingredienserne på det (barske) argentinsk-spanske drama fra 2018. Walter Rodriguez spiller overbevisende i sin debutrolle, som den unge Marcos, der opdager sin seksualitet og udforsker sit køn i et fjendtligt miljø. Den følsomme og smukke hovedperson er landsbyens mål for både begær og diskrimination – og underlagt en mor, som kun accepterer hans feminine side, når det gavner hende.

’Marilyn’ er ikke er endnu en fortælling om et offer, men om en kompleks person man kan relatere til og oprigtigt ønsker skal gå godt for. Filmens langsommelige tempo akkompagneres med smukke billeder af et ikke-specificeret argentinsk landdistrikt og en frusteret hovedperson, som bliver mere og mere presset. En film, hvor stilheden siger mere end ord.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.