Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Markedets lov

Hvad er du værd? Læs mere
2016
Drama
93 min
Kan streames på
Blockbuster

I det franske drama 'Markedets lov' mister fabriksarbejderen og familiefaren, Thierry, sit job. Tilværelsen skal stadig hænge sammen, der skal mad på bordet, og nyt arbejde hænger ikke på træerne.

Efter en tur gennem jobcentrets tvivlsomme tiltag, bliver han ansat som vagt i et indkøbscenter. Et arbejde der positionerer Thierry mellem ledelsen og hans egen arbejderklasse med moralske dilemmaer til følge.

'Markedets lov' er hverdagsdrama, der kunne være foregået på den anden side af gaden i Dardenne-brødrenes To dage, en nat, og det er den type film, hvor man hører lysstofrørenes triste summen, imens man selv tænker sig til hovedrollens tanker.

Vincent Lindon er perfekt som manden, der i sit stille sind forsøger at bevare værdigheden. Rollen resulterede i prisen for Bedste mandlige hovedrolle på filmfestivalen i Cannes sidste år. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.