Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Match Point

There are no little secrets. Læs mere
2006
Drama
124 min
Kan streames på
SF Anytime Netflix Blockbuster

Woody Allen har skrevet og instrueret, men spiller ikke selv med i denne måske bedst omtalte film fra Cannes Film Festivalen i år. 'Match Point' en realistisk og begavet thriller, der udspiller sig i London.

Chris Wilton (Jonathan Rhys-Meyers) er en tidligere professionel tennisspiller, der tjener til livets ophold som træner i en tennisklub for det engelske aristokrati. Her falder Chloe (Emily Mortimer) for ham, og hun gør et fremragende parti. Snart er Chris' hverdag blevet "det gode liv" - designerbolig, dyre middage, årgangsvin, jagt, og ture på landet i weekenden.

Var det blot ikke lige for kontrasten til alt dette. Den tiltrækkende, men meget lidt succesfulde amerikanske skuespillerinde Nola (Johansson), kommer til London for at søge lykken.

Hermed starter et spil fyldt med intriger og bedrag i denne så atypiske Woody Allen-film, at den ikke engang foregår i New York.

Rating star
4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.