Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Matt Helm og de hårde drenge (The Wrecking Crew)

Kan streames på
iTunes
Fallback image

The Wrecking Crew´, foregår bl.a. i København og på dansk fik titlen ´Matt Helm og de hårde drenge´, fordi den var en del af en dengang rimelig succesfuld franchise. Crooneren Dean Martin kunne én ting på film, og det var at være 110% Dean Martin, hvilket han viser med ekstremt overskud i denne film!

Filmens største fornøjelse er dog ’Dino’s hemmelige agent-modstykke, spillet af Sharon Tate, som her viser, hvor stor en skam det var, at hun ikke fik lov at lave flere film, end hun gjorde. Det var under tilblivelsen af denne film, at Sharon Tate og Bruce Lee - indkaldt til at instruere skuespillere og stuntmen i de dynamiske passager - blev gode venner. Denne relation har en central placering i Tarantinos ’Once Upon a Time in Hollywood’.

Nå ja, og så er der en scene, hvor ’Dino’ tæsker Chuck Norris … Ja, du læste rigtigt. Dean Martin tæsker Chuck Norris. Be there or be square.

Rating star
5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.