Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Max Pinlig

Tv-serien 'Max' kommer til det store lærred Læs mere
2008
Dansk
98 min
Kan streames på
SF Anytime C More Blockbuster iTunes

'Max Pinlig' følger de velkendte karakterer fra tv-serien 'Max'.

Den overordnede historie er den om drengen Max, der går meget op i at virke normal, men desværre altid kommer ud i pinlige situationer pga. sin livsglade mor. Heldigvis har Max en virkelig god ven, der hedder Hassan, som altid hjælper, når livet bare bliver for pinligt.

Max er ved at komme i puberteten og den frække Ofelia, som går i Max’s klasse har rørt ved Max’s hjerte. Han har nu planer om at være sammen med hende i juleferien eller i hvert fald nytårsaften – men mor Agnethe, der ser sin lille dreng begynde at blive voksen, ved ikke hvilket ben hun skal stå på for at leve op til sin nye moderrolle.

Hun prøver at lave den helt rigtige jul til Max, men hun formår selvfølgelig at forkludre det meste som sædvanlig. Det lykkes dog alligevel at få styr på kaos og få stablet en super nytårsfest på benene.

Lotte Svendsen ('Bornholms stemme') har instrueret 'Max Pinlig', og er med Samuel Heller Seiffert som Max, Mette Horn som moren, Faysal Mobahriz som Hassan og Lars Bom som naboen.  

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.