Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

McFarland, USA

Kevin Costner træner unge atleter Læs mere
2015
Drama
129 min
Kan streames på
Blockbuster Disney+

Filmen 'McFarland, USA' handler om træneren John White, der tvinges til at flytte fra sit hjem i Boise, Idaho. Sammen med sin familie kommer han til den økonomisk udfordrede by McFarland, Californien, hvor indbyggerne primært består af latinamerikanere. 

White stifter i sit nye job som idrætslærer og fodboldtræner bekendtskab med nogle af de lokale drenge og beslutter sig for at oprette et løbehold. På trods af store kulturelle forskelle kæmper træneren og holdet af underkuede high school-atleter sammen om at nå deres mål: At konkurrere i et vigtigt mesterskab.

Disney står bag sportsfilmen, der bygger på en sand historie fra 1987. Fortællingen understreger, at potentiale findes overalt, og at man gennem samarbejde og hårdt arbejde virkelig kan opnå den amerikanske drøm om succes på trods af modgang - uanset ens kulturelle baggrund.

Hovedrollen som den ambitiøse træner spilles af Kevin Costner, der tidligere har tacklet roller i sportsfilm som Tin Cup og Field of Dreams. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.