Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Me and Earl and the Dying Girl

Venskab med udløbsdato Læs mere
2015
Drama
105 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Rakuten TV

Komedie-dramaet 'Me and Earl and the Dying Girl' handler om teenageren Greg, der er lidt af en særling.

Greg forsøger at falde i med tapetet og ikke skabe for mange uvenner i gymnasiet. Han skal bare klare sig igennem. Sammen med sin bedste ven, Earl, bruger han det meste af sin tid på at optage kreative video-hyldester til klassiske film.

Men hans stille hverdag forandrer sig, da en af klassekammeraterne får konstateret kræft, og han tvinges af sin mor til at se efter hende. Det bliver starten på et usædvanligt venskab.

'Me and Earl and the Dying Girl' blev det helt store hit på filmfestivalen for uafhængige film, Sundance. Balancen mellem skæv komik og noget så alvorligt som en kræftsyg teenager er filmens force, hvilket førte til både juryens og publikums førstepræmier på festivalen i Utah.

Bemærkelsesværdig er også kemien mellem de tre hovedrolleskuespillere, som allerede har fået roller i endnu større film: Thomas Mann i Kong: Skull Island, RJ Cyler over for Brad Pitt i 'War Machine' og Olivia Cooke i Spielbergs Ready Player One.

'Me and Earl and the Dying Girl' er baseret på en roman af Jesse Andrews, der selv har bearbejdet historien til filmmanus. (copyright: kino.dk)

 

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.