Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Me and My Brother - særarr.

106 min
'Me and My Brother' (1969) er fotografen Robert Franks første spillefilm - en film, der blander fiktion og dokumentar i sin skildring af det virkelige brødrepar Peter og Julius Orlovsky.

Julius er blevet katatonisk og dybt afhængig af sin maniske bror Peter (beat-poeten Allen Ginsbergs livsledsager), efter at have tilbragt adskillige år buret inde på et sindssygehospital i New York.

Peter får sin bror udskrevet, og Robert Frank gør sit for at følge i hælene på dem, som de blæser gennem Beat-landskabet – lige indtil Julius på et tidspunkt vandrer ud af billedet og bogstaveligt talt ud af filmen. Frank må hyre en skuespiller til at spille Julius, og dokumentaren bliver nu til en fiktion. I hvert fald lige indtil at Julius atter dukker op.

’Me and My Brother’ er en hybridfilm i yderste potens og er akkurat lige så free-form og Beat, som de mennesker den skildrer.

Filmen introduceres af forfatter og beat-ekspert Lars Movin.
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.