Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Memory

Action-thriller med Liam Neeson Læs mere
2022
Action
114 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster

Action-thrilleren 'Memory' handler om en lejemorder, der finder ud af, at han selv er blevet et mål.

Lejemorderen Alex Lewis ønsker at gå på pension, da han har fremskreden Alzheimers. Han får dog tilbudt et sidste job, som han ikke kan sige nej til. 

Da han finder ud af, at målet er en teenage-pige, sætter han en stopper for opgaven. Det ender dog med at få fatale konsekvenser for alle involverede. 

Pigen er en af mange vidner til en større kriminel gruppe af mænd og kvinder, der udnytter unge piger. I spidsen for den kriminelle gruppe står en velhavende kvinde, som for alt i verden vil sætte en stopper for, at nogen får nys om deres gerninger.

Filmen er en geninspilning af den belgiske 'The Memory of a Killer' fra 2003, der - som den nye film - er baseret på en bog af Jef Geeraerts. 'Memory' instrueres af Martin Campbell, der bl.a. har film som GoldenEye, Casino Royale og Green Lantern på sit CV.

'Memory' er den seenste film på Liam Neesons efterhånden omfattende action CV, som i nyere tid tæller film som Blacklight, The Marksman og Cold Pursuit. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.