Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Meteora

From forelskelse Læs mere
2013
Drama
82 min
Kan streames på
Blockbuster

Filmen 'Meteora' er et græsk drama om en kontroversiel forelskelse mellem en nonne og en munk.

I ’Meteora’ er det den virkelighed, de to hovedroller konfronteres med, når deres vaneprægede liv, de daglige ritualer og ikke mindst løftet om askese udfordres kraftigt. Alt må holdes hemmeligt, men ved hjælp af signaler og flygtige møder formår de at nære deres spirende forelskelse.

Efterhånden som de mere menneskelige lidenskaber griber fat, må de begge stille spørgsmål ved deres religiøse hengivenhed. 

Instruktøren Spiros Stathoulopoulos supplerer realfilm med animationssekvenser, som udvider den traditionelle ortodokse ikonografi til også at fortælle historien om en kærlighed, der er udspændt mellem himmel og jord. Alt imens helvedet og alle dets pinsler lurer derunder.

Rollen som munken spilles af Theo Alexander, som bl.a. har spillet med i enkelte afsnit af vampyrserien 'True Blood' (2008- ).

'Meteora' er navnet på et græsk kloster i Thessalien, hvis naturligt udformede sandstenssøjler ofte forsvinder i skyerne. 

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.