Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Mid90s

Jonah Hills instruktørdebut Læs mere
2019
Drama
85 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay

Ungdomsdramaet 'Mid90s' foregår, som titlen antyder, i 1990erne et sted i Los Angeles.

Vi følger 13-årige Steve, der bor sammen med sin unge mor og en aggressiv storebror, der truer ham dagligt. Steve er desperat for at få et faderbillede at se op til, så da han møder en gruppe ældre skatere, vil han gøre alt for at blive del af slænget.

De nye venskaber bliver starten på en sommer, hvor grænser skal afprøves med fester, stoffer og ulovligheder, mens Steve balancerer mellem at være barn og alt for hurtigt voksen. 

Coming-of-age-dramaet 'Mid90s' handler om at finde sin egen familie, når ens eget kød og blod svigter. Det er en både barsk og kærlig fortælling om de mest formative år, hvilket er et emne oftest skildret i værker af Gus van Sant med titler som Elephant, My Own Private Idaho og 'Paranoid Park'.

Filmen er skrevet og instrueret af skuespilleren Jonah Hill, der debuterer bag kameraet med en nostalgisk skildring af 90ernes skatermiljø.

Foran kameraet optræder en ualmindelig dygtig flok unge og primært ukendte skuespillere i selskab af de mere erfarne Lucas Hedges og Katherine Waterston. (Copyright: kino.dk)

Rating star
5.2
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.